Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών & Μεταφορών Θάνος ΒούρδαςΤην παραίτηση του έχει υποβάλλει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Βούρδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com η παραίτηση του είναι ήδη στο γραφείου του Υπουργού ΥΠΟΜΕ κ.Καραμανλή αλλά φαίνεται πως θα παραμείνει μέχρι να γίνει η αντικατάσταση του από πρόσωπο που θα επιλεγεί τις επόμενες ημέρες.


Η επιλογή των θέσεων των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του ypodomes o Υπουργός έχει συναντηθεί ήδη με τους περισσότερους Γενικούς Διευθυντές του Υπουργείου για να ενημερωθεί για την κατάσταση την οποία παραλαμβάνει.

Επίσης, προσωποπαγής χαρακτηρίζεται ο τρόπος διοίκησης που παρέλαβε ο νέος Υπουργός και η οποία σχεδόν άμεσα καταργήθηκε.

Στα πρώτα καθήκοντα του κ.Καραμανλή είναι να διαπιστωθεί τι επείγει να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα και στις ΔΕΚΟ του Υπουργείου και αναμένεται αυτό να συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η χθεσινή του συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΕΕ κ.Γιώργο Στασινό, δείχνει ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία αλλά και ένα πρώτο ενδιαφέρον για τα μείζονα ζητήματα του κλάδου στα οποία η αγορά ζητά επειγόντος λύσεις. Το πρόκριμα ενός Εθνικού Σχεδίου Υποδομών είναι ο νεωτερισμός που θα φέρει τη σφραγίδα του νέου Υπουργού και θα ξεκινήσει άμεσα για να υπάρξουν όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγή