Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Σήμα.. «καμπάνα» θα έχουν τα κινητά σε όλους τους σταθμούς του μετρόΣτην εξυπηρέτηση των χιλιάδων επιβατών που χρησιμοποιούν καθημερινά το μετρό, προχωρεί η Αττικό Μετρό, προσφέροντας πλήρη κάλυψη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας τόσο στο παλιό όσο και στο νέο δίκτυο.


Όπως ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες στο συνέδριο Infocom, ο επικεφαλής της εταιρείας κ Θεόδωρος Παπαδόπουλος, «σήμα καμπάνα» θα έχουν πολύ σύντομα όλοι οι σταθμοί, η σήραγγα της ολοκαίνουριας γραμμής 4 του μετρό καθώς και τα αντίστοιχα έργα στην Θεσσαλονίκη.

Τα θέμα της κάλυψης των δικτύων κινητής στο μετρό συζητείται για δύο δεκαετίες. Όμως ήρθε ξανά στο προσκήνιο στην τελευταία ΔΕΘ, όπου η διοίκηση της Αττικό Μετρό και ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας κ. Γιώργος Στεφανόπουλος.

Συμφώνησαν σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ενεργειών ώστε σύντομα τόσο στους σταθμούς, όσο και στις σήραγγες του μετρό να υπάρχει κάλυψη κινητής τηλεφωνίας και κυρίως δυνατότητα μετάδοσης δεδομένων με μεγάλες ταχύτητες.