Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Δήλωση του Τομ. Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. Μ. Χαρακόπουλου & του Τομ. Υποδομών & Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή για τους βανδαλισμούς στα Μ.Μ.Μ.



Δήλωση Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου και  Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, με αφορμή τους αλλεπάλληλους βανδαλισμούς που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς




Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2018

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής, με αφορμή τους αλλεπάλληλους βανδαλισμούς που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Οι πρόσφατες επιθέσεις αγνώστων κατά Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποτελούν ακόμα μια επιβεβαίωση της πλήρους απάθειας που δείχνει η παρούσα  Κυβέρνηση για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία της δημόσιας περιουσίας.

Η Νέα Δημοκρατία, ήδη από το 2017, είχε εκφράσει την έντονη ανησυχία της για τα κρούσματα εμπρησμών και βανδαλισμών. Τότε, η Κυβέρνηση μας διαβεβαίωνε για την ύπαρξη ενός Επιχειρησιακού Σχεδίου Δράσης, το οποίο ουδέποτε είδαμε και προφανώς ουδέποτε εφαρμόστηκε.

Η Κυβέρνηση οφείλει άμεσα να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατέψει, με κάθε δυνατό τρόπο, τους επιβάτες και τους εργαζομένους των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: Δημοκρατία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει».