Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη στον ΟΑΣΑ για τις επιθέσεις με πέτρες σε λεωφορεία στο Καματερό



Πραγματοποιήθηκε σήμερα όπως είχε οριστεί η σύσκεψη στον ΟΑΣΑ - λήψη μέτρων από την Αστυνομία και τον Δήμο Αγ. Αναργύρων - Καματερού για να επαναλειτουργήσουν οι λεωφορειακές γραμμές.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί όπως είχε οριστεί η σύσκεψη στον ΟΑΣΑ παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ι. Σκουμπούρη, εκπροσώπων του Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού, της Αστυνομίας, της ΟΣΥ και του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Η σύσκεψη αφορούσε την λήψη μέτρων από τους αρμόδιους φορείς στην περιοχή του Καματερού, όπου δέχονται επιθέσεις με πέτρες τις τελευταίες ημέρες τα λεωφορεία από αγνώστους.

Υπήρξε διάθεση από όλους να λυθεί το πρόβλημα, ο Δήμος Αγ. Αναργύρων - Καματερού δεσμεύτηκε να τοποθετηθεί επαρκής φωτισμός στο σημείο που γίνονται οι επιθέσεις και να μιλήσει στους κατοίκους, ενώ από την πλευρά της αστυνομίας, αύξηση των περιπολιών και να εποπτεύει το σημείο. 

Εάν όλα αυτά πραγματοποιηθούν, υπάρχει διάθεση από τους συγκοινωνιακούς φορείς να επαναλειτουργήσουν οι λεωφ. γραμμές 701 & 704, επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ τους ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που λειτουργήσουν οι γραμμές και υπάρξει ξανά πρόβλημα, οι λεωφ. γραμμές θα τροποποιηθούν μόνιμα.