Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Νέες επιθέσεις σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ σημειώθηκαν εχθές στη Λ. Συγγρού



Άλλες τρεις επιθέσεις όπου έσπασαν τζάμια σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ σημειώθηκαν εχθές το βράδυ από άγνωστους επί της Λεωφόρου Συγγρού, ενώ σήμερα το μεσημέρι καταγράφηκε μία ακόμη περίπου στο ίδιο σημείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες εχθές το βράδυ σημειώθηκαν τρεις επιθέσεις σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ επί της Λ. Συγγρού, ευτυχώς δίχως να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Συγκεκριμένα, η πρώτη επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 20:10 στην λεωφ. γραμμή 550 «Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΚΗΦΙΣΙΑ» στο ύψος της στάσης «ΣΤΡΟΦΗ Ν. ΣΜΎΡΝΗΣ» όταν το λεωφορείο βρισκόταν με κατεύθυνση προς Π. Φάληρο, από άγνωστο αντικείμενο έσπασε ένα παράθυρο. 

Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε επίσης στην Λ. Συγγρού περίπου στις 21:15 στην λεωφ. γραμμή Α2 με κατεύθυνση προς Ακαδημία και στο ύψος της στάσης «ΑΓ. ΣΩΣΤΗΣ» επίσης έσπασαν το τζάμι στην δεύτερη πόρτα.

Η τρίτη επίθεση επί της Λ. Συγγρού περίπου στις 21:50 ξανά στην λεωφ. γραμμή Α2 στο ύψος της στάσης «ΑΓ. ΣΩΣΤΗΣ» επίσης με κατεύθυνση προς Ακαδημία.

Παράλληλα σήμερα το μεσημέρι στις 14:20 ξανά στο ύψος της στάσης «ΑΓ. ΣΩΣΤΗΣ» συνέβη το ίδιο περιστατικό στην λεωφορειακή γραμμή 106 «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ (ΚΥΚΛΙΚΗ)» με κατεύθυνση προς ΦΙΞ 

Για όλα τα περιστατικά έχει επιληφθεί η ασφάλεια Αττικής καθώς μετά από έλεγχο δεν έχει βρεθεί κάποιο αντικείμενο εντός των λεωφορείων που να δικαιολογεί τις υλικές ζημιές στα τζάμια των λεωφορείων.