Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Άγνωστο αντικείμενο έσπασε το τζάμι σε λεωφορείο της Ο.ΣΥ γεμάτο επιβάτες



Άγνωστο αντικείμενο έσπασε το τζάμι στο δεξιό παράθυρο σε λεωφορείο της ΟΣΥ εν κινήσει την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο στην περιοχή της Ανθούσας.


Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστο μεταλλικό αντικείμενο έσπασε το παράθυρο σε λεωφορείο της λεωφ. γραμμής 324 «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ-ΚΑΝΤΖΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ)» εν κινήσει, την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο γεμάτο με επιβάτες, ευτυχώς δίχως να σημειωθεί κανένας τραυματισμός.

Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 18:00 το απόγευμα επί της Λ. Ανθούσας και Τζαβέλα και το λεωφορείο κατευθυνόταν από Ανθούσα προς Παλλήνη.

Το άγνωστο αντικείμενο το οποίο συνέλεξε μέσα από το λεωφορείο η ασφάλεια, διερευνάται από το εγκληματολογικό ενώ το λεωφορείο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σφραγισμένο κατ΄ εντολή της αστυνομίας στο Α/Σ της Ανθούσας.

Σύμφωνα με όσα λέγονται υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι και σφαίρα ή κάποιο άλλο αντικείμενο από όπλο φυσοκάλαμο κτλ. όλα αυτά θα εξακριβωθούν από τον έλεγχο στο εγκληματολογικό. Πάντως ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε δυνατό θόρυβο κατά το σπάσιμο του τζαμιού ενώ έχει ήδη αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ήταν από πέτρα.