Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Όχημα έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση. Ένας άνδρας νεκρόςΟι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των τραυματιών βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 50χρονο νεκρό.


Ένα αυτοκίνητο Ι.Χ. έπεσε, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, πάνω σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας και να τραυματιστούν τρείς άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.

Νεκρός είναι ένας 50χρονος άνδρας που περίμενε στη στάση, ενώ ένας 80χρονος τραυματίστηκε. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε επιπλέον ο 40χρονος οδηγός του οχήματος και η ανήλικη κόρη του που επέβαινε σε αυτό.

Οι δύο ενήλικοι έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται στο ΚΑΤ, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8.20 επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου στη Μεταμόρφωση όταν ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε με πλήρη ταχύτητα στη στάση του λεωφορείου. Στο αυτοκίνητο επέβαινε η ανήλικη κόρη του οδηγού.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Τροχαίας και διεξάγουν έρευνα προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.