Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ξυλοδαρμός οδηγού της Ο.ΣΥ στην λεωφ. γραμμή 218 «ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΤ. ΔΑΦΝΗ »



Και νέος ξυλοδαρμός οδηγού αστικού λεωφορείου της Ο.ΣΥ πριν λίγο στην Καλλιθέα, άτομα νεαρής ηλικίας επιτέθηκαν στον οδηγό γιατί δεν άνοιγε την πόρτα η οποία είχε βλάβη.


Ένα νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό οδηγού λεωφορείου της Ο.ΣΥ σημειώθηκε πριν λίγο περίπου στις 21:00 στο σταθμό του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το  λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο από το σταθμό Μετρό Δάφνης προς Πειραιά όταν στη στάση «ΗΣΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» η τελευταία πόρτα του λεωφορείου δεν άνοιγε λόγω βλάβης, τότε άτομα νεαρής ηλικίας που επέμεναν να αποβιβαστούν από αυτήν, κατευθύνθηκαν προς τον οδηγό και τον χτύπησαν παρόλο, που ενημερώθηκαν να αποβιβαστούν από τις άλλες πόρτες λόγω της βλάβης.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Βούλας και μέχρι αυτή τη στιγμή κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, μαζί του βρίσκεται ο συνδικαλιστής Κώστας Αλεξόπουλος, ενώ για πρώτη φορά παρευρέθηκαν, ένας επόπτης και ο τμηματάρχης του αμαξοστασίου Μπραχαμίου, κατόπιν φυσικά από την ενημέρωση του Διευθύνοντα Σύμβουλου της Ο.ΣΥ, με επιστολή που εστάλη από το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ μετά τον ξυλοδαρμό οδηγού στο Πέραμα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και αναφέραμε κι εμείς σε δημοσίευμά μας ...

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα, οι διοικήσεις Ο.ΣΥ και ΟΑΣΑ μαζί με εκπρόσωπους των εργαζομένων την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και τα αρμόδια υπουργεία, θα πρέπει να συζητήσουν την άμεση ενεργοποίηση στο « κουμπί πανικού» που βρίσκεται ήδη τοποθετημένο στα οχήματα και την κλειστή καμπίνα οδηγού !

ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΟΔΗΓΟΥ - ΙΤΑΛΙΑ

Οι αρμόδιοι συγκοινωνιακοί φορείς θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν την κλειστή καμπίνα οδηγού  ... η κατάσταση έχει ξεφύγει !

citybusdrivers