Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν η ΔΕΗ και η Solaris Bus & CoachΜνημόνιο συνεργασίας, τριετούς διάρκειας, υπέγραψαν η ΔΕΗ και η Solaris Bus & Coach, με σκοπό να διερευνήσουν τη δυνατότητά τους στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένων λύσεων συγκοινωνιακών αναγκών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και σε άλλες περιοχές, όπου θα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.


Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας έγινε σήμερα, παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής Πολιτείας, στο πλαίσιο επίσημης διήμερης επίσκεψης στην Αθήνα, του προέδρου της Πολωνικής Δημοκρατίας, Αντρέι Ντούντα, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Η Solaris Bus & Coach SA είναι κατασκευαστής φιλικών προς το περιβάλλον, αστικών λεωφορείων, τρόλει και τραμ. Έχει βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το «Solaris Urbino 12 Electric» ως «Λεωφορείο της Χρονιάς 2017» και έχει λάβει επίσης το εταιρικό βραβείο «EBUS 2017» για την συνεισφορά της στην ανάπτυξη της αστικής κινητικότητας μέσω οχημάτων μαζικής μετακίνησης μηδενικών ρύπων.