Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Στάση εργασίας στο Μετρό την Τετάρτη 15/11 ~ Αναστολή της 24ωρης απεργίας της ΠέμπτηςΣτάση εργασίας θα πραγματοποιήσει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου από τις 21:00 έως λήξη της κυκλοφορίας, ενώ ανέστειλε την 24ωρη απεργία της Πέμπτης


Οι εργαζόμενοι στο Μετρό συνεχίζουν το πρόγραμμα δράσεων με στάση εργασίας την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου από τις 21:00 έως την λήξη της κυκλοφορίας, ώστε να μην επιτρέψουν να μπουν οι αστικές συγκοινωνίες στο κάδρο του ... κέρδους και της ιδιωτικοποίησης όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση και ζητούν άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο για την επίλυση του χρηματοδοτικού θέματος των αστικών συγκοινωνιών.

Παράλληλα ανέστειλαν την 24ωρη απεργία της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου καθώς μετά από συνάντηση με την ηγεσία του Υπ. Μεταφορών όπου παρευρέθηκε και η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, τέθηκε το πλαίσιο και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες επίλυσης του μείζονος θέματος της αναδρομικής αναγνώρισης των ασφαλιστικών εισφορών των ηλεκτροδηγών, για την κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.