Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Ο Γιώργος Γλυκός ένας παλιός γνώριμος από τον χώρο της αγροβιομηχανίας, στο τιμόνι της ΟΣΥ ΑΕΆννα Στεργίου
Ένας παλαιός γνώριμος από θέσεις και στο χώρο της αγροβιομηχανίας αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου των Οδικών Συγκοινωνιών ΑΕ, με στόχο να μειωθεί και η «εισιτηριοδιαφυγή» αλλά και να λειτουργήσουν οι συγκοινωνίες με δημόσιο χαρακτήρα.


Πρόκειται για τον Γιώργο Γλυκό, ο οποίος κατάγεται από την Εύβοια και υπηρέτησε μεταξύ άλλων από θέσεις ευθύνης και στην Κόκα – Κόλα και στην Frieslandcambina (ΝουΝού) αλλά και στη Eurobank.

Ο κ.Γλυκός έγινε δεκτός από τα μέλη της Επιτροπής, που άκουσαν για το βιογραφικό του αλλά και τον ίδιο τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη και πλέον προτείνεται για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου των Ο.ΣΥ. ΑΕ. στη θέση του Γιώργου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος υπέβαλε παραίτηση.

Ο κ.Σπίρτζης εξήγησε πως υπάρχει θέα με τα πλαστά εισιτήρια και μίλησε για εργοστάσιο που τύπωνε κανονικά εισιτήρια τα οποία ήταν πλαστά και τόνισε ότι υπάρχουν ζητήματα που έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και σημείωσε πως υπάρχουν αντιστάσεις.  

Πράσινο φως για ν΄ αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, έδωσαν και άλλα μέλη της Επιτροπής, πέραν των κυβερνητικών εταίρων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.