Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Τι άλλαξε σε μία ημέρα για την αποστολή athenacard ταχυδρομικώς μέσω ΕΛΤΑ ?Κατηγορηματικός ήταν ο Υπ. Μεταφορών κ. Σπίρτζης για αποστολή της athenacard ταχυδρομικώς καθώς υπάρχει μεγάλη αυστηρότητα για τα στοιχεία των κατόχων της, την επόμενη ημέρα το Υπ. Μεταφορών με δελτίο τύπου ανακοινώνει την διαδικασία αποστολής καρτών ταχυδρομικώς.

Σε ερώτηση του κ. Λαμπρούλη στην αρμόδια επιτροπή για τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΣΥ ΑΕ για τα προσωπικά δεδομένα των επιβατών, ο κ. Σπίρτζης απάντησε ότι υπάρχει μεγάλη αυστηρότητα σε αυτό το θέμα και δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ηλεκτρονικό φακέλωμα, φέρνοντας ως παράδειγμα ότι η ΑΔΑΕ τους απαγόρευσε την αποστολή καρτών ταχυδρομικώς για να μην υπάρχει κανένα στοιχείο στα αρχεία όπως η διεύθυνση των πολιτών.

Την επόμενη ημέρα σε σύσκεψη στο υπουργείο μεταφορών υπό τον γενικό γραμματέα κ. Βούρδα, ανακοινώνεται με δελτίο τύπου η εναλλακτική διαδικασία για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να στέλνεται η κάρτα μέσω ταχυδρομείου.

Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει << φακέλωμα >> ?