Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνησε η επισκευή στεγάστρων στάσεων του ΟΑΣΑ μετά το δημοσίευμά μας



Την επισκευή των στεγάστρων των στάσεων του ΟΑΣΑ για την λεωφ. γραμμή 122 στην διαδρομή προς Σαρωνίδα ξεκίνησαν οι αρμόδιοι φορείς 


Το citybusdrivers είχε δημοσιεύσει την τραγική κατάσταση που βρίσκονται τα στέγαστρα των στάσεων του ΟΑΣΑ στην διαδρομή από Βάρκιζα ως Σαρωνίδα όπου χθές, είδαμε συνεργείο να έχει ξεκινήσει την επισκευή τους, αν και κατά την γνώμη μας θα έπρεπε να ξεκινήσει από το Τέρμα της γραμμής, όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα.

Εκπλαγήκαμε ευχάριστα καθώς βλέπουμε τα δημοσιεύματά μας να πιάνουν τόπο, εξάλλου αυτός είναι και ο στόχος μας, δηλαδή μέσα από τα δημοσιεύματα να αναδείξουμε τις δυσκολίες οδηγών και επιβατών ώστε να συμβάλουμε να καλυτερέψει η εικόνα της εταιρίας και η καθημερινότητα των οδηγών και επιβατών.

Μπορεί σε κάποια από τα δημοσιεύματα να έχει ασκηθεί σκληρή κριτική στους αρμόδιους συγκοινωνιακούς φορείς, αλλά μόνο έτσι θα γίνουνε αντιληπτοί.

Αδίκως κάποιοι μας κατηγορούν, ότι κάνουμε δυσφήμηση και αμαυρώνουμε την εικόνα της εταιρίας,  διότι αποδεδειγμένα και δυστυχώς μόνο με την δημοσιότητα κάτι κινείται, ενώ έγγραφα των εργαζομένων παραμένουν στα συρτάρια των αρμόδιων φορέων ! 

Είναι μία ακόμη επιτυχία για το blog όπως και με τις παράνομες πλαϊνές πλευρές των στεγάστρων, την λεωφορειακή γραμμή 154 όπως και σε άλλα προβλήματα της καθημερινότητας των οδηγών, χρόνοι διαδρομής, πειθαρχικό κτλ. στα οποία έχει συμβάλει και το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ώστε να ελέγχονται πλέον οι αναφορές από την τηλεματική οι οποίες έχουν μειωθεί κατά μεγάλο ποσοστό καθώς αποδεικνύεται ότι δεν ευθύνεται ο οδηγός ! 

Η προσπάθεια φίμωσης από οποιονδήποτε δεν θα περάσει, καθώς το citybusdrivers έχει αρκετά γερές βάσεις !!!