Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Πριν λίγο : Επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο της ΟΣΥ στην Ελευσίνα



Επίθεση με πέτρες από ομάδα νεαρών έγινε πριν από λίγο σε λεωφορείο της ΟΣΥ στην Ελευσίνα, σπάσανε το πίσω πλαϊνό τζάμι του λεωφορείου.


Σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο στα τοπικά Ελευσίνας στις λεωφορειακές γραμμές 863-817  ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣ. - ΜΑΝΔΡΑ όπου κατά τις 20:30 με 21:00 στην στάση 2η Μουρίκη στην παραλία Ελευσίνας, νεαροί πέταξαν πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το πλαϊνό τζάμι στο πίσω μέρος του λεωφορείου και στην συνέχεια διέφυγαν τρέχοντας, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός επιβάτη.

Ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία για καταγραφή συμβάντος και μέχρι να γίνει αντικατάσταση του λεωφορείου πέρασε αρκετή ώρα, με το επιβατικό κοινό να περιμένει στις στάσεις για κάποιους ανεγκέφαλους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε λεωφορεία της ΟΣΥ, η νοοτροπία κάποιων που νομίζουν ότι κάτι κάνουν, έχουν αφήσει αρκετές φορές λεωφορειακές γραμμές χωρίς λεωφορείο με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των επιβατών. 

Να σημειώσουμε ότι το συμβάν έγινε σε κεντρικό σημείο, που δείχνει για μία ακόμη φορά την αδράνεια της πολιτείας, μη μπορώντας να παρέχει ασφάλεια στον πολίτη, καθώς καθημερινά συμβάντα δείχνουν ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει !!!


 



citybusdrivers