Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΝΔ για Στ. Παππά: Προφανώς έγινε πρόεδρος του ΟΑΣΘ κατόπιν κλήρωσης του ΣπίρτζηΜε ειρωνική διάθεση, η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει την επιλογή του Στέλιου Παππά, πατέρα του νυν υπουργού Νίκου Παππά, στη θέση του Προέδρου του ΟΑΣΘ.


«Ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης. Και σε ανώτερα!» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης, από επίσημα χείλη, αυτά του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, ανακοινώθηκε ο νέος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πατέρα του νυν υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης Νίκου Παππά, Στέλιος.

Ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε το νέο διοικητικό συμβούλιο, του κρατικοποιημένου πλέον ΟΑΣΘ, με τον πατέρα του υπουργού, Στέλιο Παππά να ηγείται του οργανισμού ενώ στη θέση του διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο ο πολιτικός μηχανικός Σάββας Παναγιωτίδης.


Πηγή