Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Παρέμβαση του Γ.Γ. Μεταφορών κ. Βούρδα για άμεση λειτουργία της Λ/Γ 235 ... μέσω e-mailΠαρέμβαση με θέμα την αποκατάσταση του δρομολογίου 235 έκανε ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Βούρδας όπως βλέπετε στο παρακάτω σχετικό έγγραφο, μέσω e-mail ενημερώθηκαν οι συνδικαλιστές.


Όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω έγγραφο μετά από εντονότατες διαμαρτυρίες πολιτών του Δήμου Ζωγράφου γνωστοποιήθηκε στο υπουργείο ότι μέρος της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 235 δεν πραγματοποιείται.

Στην συνέχεια ο Δήμος Ζωγράφου έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και δεν υπάρχει λόγος να μην πραγματοποιείται το δρομολόγιο.

Και συνεχίζει ο κ. Βούρδας και αναφέρεται στις διοικήσεις  ΟΑΣΑ και ΟΣΥ να θέσουν άμεσα σε λειτουργία το δρομολόγιο στο σύνολό του και αν δημιουργηθούν προσκόμματα και παρακωλύσεις από οποιονδήποτε να πράξουν ότι προβλέπει ο νόμος !!!

Καταλαβαίνουμε απολύτως τι εννοεί προσκόμματα και παρακωλύσεις ο κ. Βούρδας φυσικά και δεν θα εννοεί παρακωλύσεις τα παράνομα παρκαρισμένα που εμποδίζουν την διέλευση των λεωφορείων ... αναμένουμε την αντίδραση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ

Πηγή εγγράφου