Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Το «νερό - νεράκι» λένε οι οδηγοί των λεωφορείων στην ΟΣΥ



Τι κι αν έχουμε συνθήκες καύσωνα, τι κι αν το Υπ. Εργασίας έβγαλε εγκύκλιο, τι κι αν τα λεωφορεία της ΟΣΥ δεν μπορούν να κατεβάσουν την θερμοκρασία κάτω από 30 βαθμούς Κελσίου, τα διευθυντικά στελέχη της ΟΣΥ απολαμβάνουν το επίδομα θέσης ευθύνης χωρίς φυσικά να έχουν καμία ευθύνη. 

Όπως αναφέρουν οδηγοί στην ΟΣΥ, στις αφετηρίες και τέρματα των λεωφορείων δεν βρίσκουν όχι μόνο χώρο αναμονής για να κάνουν το διάλειμμα τους αλλά ούτε νερό να δροσιστούν !

«Ας μην βγάζουν ανακοινώσεις να σβήνουμε τους κινητήρες ...»

«Οι χώροι αναμονής σαπίζουν στις αφετηρίες  ...»

Επανειλημμένα το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ έχει ενημερώσει τον αρμόδιο διευθυντή της ΟΣΥ αλλά στου κουφού την πόρτα  ...

«Δηλαδή τι περιμένει ο συγκεκριμένος διευθυντής να προβούμε σε ακραίες ενέργειες; Μήπως περιμένει να παίρνουμε τα λεωφορεία και να πηγαίνουμε στα αμαξοστάσια να γεμίζουμε το παγούρι μας »  αναφέρουν. 

Όλοι οι οδηγοί φωνάζουν, έχουν αγανακτήσει, «δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση ... μεταφέρουμε ανθρώπινες ζωές το έχετε καταλάβει ή θα πρέπει να τα βγάζουμε στην δημοσιότητα  ...» είναι κουβέντες που ακούγονται στις αφετηρίες.

«Που είναι ο εργοδότης μας ρε παιδιά  ...» αναρωτιούνται ...

«Απαιτούμε τώρα την παρέμβαση του Υπουργού κ. Σπίρτζη  ... δικαιούμαστε να έχουμε νεράκι στις αφετηρίες ή όχι »

«Να μην πάρει κανένα διευθυντικό στέλεχος επίδομα θέσης ευθύνης αν δεν μπορεί να βγάλει εις πέρας την δουλειά που του έχει ανατεθεί  ...»  και πολλά άλλα, ακούγονται στις αφετηρίες και τέρματα των λεωφορείων της ΟΣΥ από αγανακτισμένους οδηγούς.

Οδηγοί Ο.ΣΥ