Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΜΕΤΑ ΟΣΥ : Είμαστε ίσοι, αλλά δεν είμαστε ίδιοιΤο ΜΕΤΑ ΟΣΥ κατηγορεί την ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ για αντιπολιτευτικό παιχνίδι απέναντι στην κυβέρνηση και για παραταξιακά οφέλη, όπως επίσης και για εργοδοτικό συνδικαλισμό!


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΜΕΤΑ ΟΣΥ, τάσσεται υπέρ των οδηγών υποστηρίζοντας το 7% που δίνει το τελευταίο προσχέδιο σε αυτούς ενώ γίνεται και αναφορά στους τεχνίτες αλλά σε καμία άλλη ειδικότητα ! 

Υποστηρίζει δε ότι δεν θα πρέπει να μπούμε στο Υπερταμείο χωρίς ΣΣΕ το οποίο απ΄ ότι φαίνεται το έχει δεδομένο, διότι δεν θα επηρεαστούν τα εργασιακά μας δικαιώματα !

Κατηγορεί την ΣΣΕ 2013 - 14 όπου υπήρχαν μισθολογικές ανισότητες εις βάρος της ειδικότητας του οδηγού, ξεχνώντας ότι τα περισσότερα στελέχη του ΜΕΤΑ ΟΣΥ ήταν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΠΑΣΚΕ όπου και απολάμβαναν τις ανισότητες από διοικητικές θέσεις Σταθμαρχών και Τμηματαρχών  ... 

ΥΓ.  Φυσικά και δεν ξεχνάνε οι εργαζόμενοι από που προέρχεται ο καθένας και την διαδρομή του ! Ο εκτυπωτής σας κύριοι του ΜΕΤΑ ΟΣΥ γράφει ακόμη - ΠΑΣΚΕ ΕΘΕΛ (3χρωμο) - Δείτε την ανακοίνωση :
ΠΗΓΗ