Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Τουριστικά ανοιχτού τύπου έχουν αφετηρία στην στάση του ΟΑΣΑ << ΛΙΜΝΗ >> ? Αναρωτιόμαστε !!!



Αναρωτιόμαστε ! έχει δώσει κάποιος άδεια στην συγκεκριμένη εταιρία να δημιουργήσει αφετηρία στην στάση του ΟΑΣΑ με την ονομασία << ΛΙΜΝΗ >> έξω από την λίμνη Βουλιαγμένης ???


Εδώ και αρκετό καιρό δυσκολίες αντιμετωπίζουν οδηγοί και επιβάτες της αστικής συγκοινωνίας στην λεωφορειακή γραμμή 122 ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΣΑΡΩΝΙΔΑ όπως και άλλες διερχόμενες λεωφορειακές γραμμές στην κλειστή εσοχή της στάσης << ΛΙΜΝΗ >>  έξω από την λίμνη Βουλιαγμένης όπου σύμφωνα με καταγγελίες οδηγών αναγκάζονται να κάνουν την στάση από την έξω πλευρά καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τα συγκεκριμένα τουριστικά λεωφορεία σταθμεύουν εντός της στάσης με αποτέλεσμα να εγκλωβίζονται τα λεωφορεία της αστικής συγκοινωνίας για αρκετά λεπτά.

Και εδώ δημιουργούνται αρκετά ερωτήματα :

  • Στα συγκεκριμένα τουριστικά λεωφορεία έχει δοθεί άδεια για στάση ή για αφετηρία ?
  • Ποιος δίνει την άδεια για τις στάσεις και τις αφετηρίες σε αυτά τα λεωφορεία ?
  • Ποιος ήταν αυτός που σκέφτηκε να βάλει το τουριστικό λεωφορείο μέσα στην κλειστή εσοχή της στάσης σε μία τουριστική περιοχή όπου για να γίνει επιβίβαση - αποβίβαση στο συγκεκριμένο λεωφορείο μπορεί να διαρκέσει πάνω από 15΄ ?
  • Θα περιμένουν τα λεωφορεία της αστικής συγκοινωνίας πίσω από το τουριστικό μέχρι να κόψει εισιτήρια ή να περιμένει τους επιβάτες του ?
  • Θα αναγκάζονται οι οδηγοί της ΟΣΥ να κάνουν εκτός στάσης επιβίβαση - αποβίβαση με ότι αυτό συνεπάγεται ?
Ότι και να έχει γίνει το πρόβλημα αυτό θα πρέπει να λυθεί άμεσα, δεν μπορεί η αστική συγκοινωνία να εμποδίζεται από τους ίδιους φορείς που υποτίθεται εργάζονται για να την διευκολύνουν ! 

Στη συγκεκριμένη στάση διέρχονται 4 λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ 122, 122Θ, 117, 115 

Ας μην αναρωτιούνται οι επιβάτες γιατί τα λεωφορεία πηγαίνουν δυο - δυο  ή  έρχονται όλα μαζί ... κάτι τέτοια συμβαίνουν και τα ακούνε οι οδηγοί !!!





Αναμένουμε άμεση λύση  ... σήμερα !!! 

citybusdrivers