Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Γ. Μανιάτης: Ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του γιγάντωσαν αντιλήψεις τύπου «Δεν Πληρώνω»Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, αναφορικά με την είσοδο ομάδας ατόμων στο αμαξοστάσιο της Ο.Σ.Υ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Αυτοί που υποκρίνονται ότι υπερασπίζονται δήθεν το κοινωνικό αγαθό των μετακινήσεων των πολιτών εισβάλλοντας σε αμαξοστάσιο όπου δουλεύουν απλοί εργαζόμενοι που ο μισθός τους βγαίνει από τα εισιτήρια των επιβατών, οφείλουν να γνωρίζουν ότι κάθε εισιτήριο επιβάτη που δεν πληρώνεται, το πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι και κυρίως τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα μέσα από την επιδότηση των αστικών συγκοινωνιών από τον κρατικό προϋπολογισμό.


Η Κυβέρνηση, η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη οφείλουν να προστατεύσουν τον απλό Έλληνα φορολογούμενο και τον συνεπή επιβάτη που πληρώνει από το υστέρημά του το εισιτήριο του από αντιλήψεις του τύπου "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" που ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του γιγάντωσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.»