Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας την ημέρα της Πρωτομαγιάς



Με στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες θα συμμετέχουν τα ΜΜΜ της Αθήνας στις κινητοποιήσεις για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς την Δευτέρα 1η Μαΐου 2017 

Συγκεκριμένα :

Λεωφορεία 
Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 9:00 π.μ και από 21:00 μ.μ έως την λήξη της βάρδιας, επομένως μετά τις 9:00 το πρωί σταδιακά τα λεωφορεία θα βρίσκονται ξανά στους δρόμους με προγραμματισμό βαρδιών Κυριακής  ενώ θα υπάρχουν και αρκετές ελλείψεις, λόγω ότι αρκετοί οδηγοί θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Μετά τις 20:00 το βράδυ θα αρχίσουν σταδιακά να αποσύρονται, ενώ σε λεωφορειακές γραμμές που οι αποστάσεις από τα Α/Σ είναι αρκετά μεγάλες τα δρομολόγια θα διακοπούν νωρίτερα, ώστε τα λεωφορεία να βρίσκονται στις 21:00 στα Α/Σ.

Τρόλεϊ  
24ωρη Απεργία 

Μετρό 
Το μετρό θα λειτουργεί κανονικά, εκτός του τμήματος Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο, λόγω της 24ωρης απεργίας του ΟΣΕ 

( ΗΣΑΠ ) Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος 
Στάση εργασίας από έναρξη κυκλοφορίας έως 08:00 π.μ. 

Τραμ
Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 07:00 π.μ. ( Σωματείο Ηλεκτροδηγών )

Τα Τρένα του ΟΣΕ και Προαστιακός 
24ωρη Απεργία, λόγω της Απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Κυριακής (30 Απριλίου) στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη (που είχαν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα) και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού, την Δευτέρα.

Οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, (Δευτέρα μεσάνυχτα προς Τρίτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.( Πηγή naftemporiki.gr )


citybusdrivers