Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Απεργιακές κινητοποιήσεις των ΜΜΜ για την Εργατική Πρωτομαγιά



Στάση εργασίας για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς αποφάσισε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ( Λεωφορεία ) από έναρξη της βάρδιας έως 9:00 και από 21:00 έως λήξη της βάρδιας και καλούν τους εργαζόμενους σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 .

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ( Τρόλεϊ ) με Δελτίο Τύπου είχε ενημερώσει για 24ωρη Απεργία, ενώ τα Σωματεία στη ΣΤΑΣΥ ( Μετρό, Τραμ ) σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα απεργήσουν για την διευκόλυνση των απεργών στις κινητοποιήσεις.

* Σύμφωνα με την naftemporiki.gr ο ΗΣΑΠ ( Ηλεκτρικός ) θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις με στάση εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας  έως 8:00 π.μ. ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Πρωτομαγιά και τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).
Λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Κυριακής (30 Απριλίου) στον άξονα Αθήνα- Θεσσαλονίκη (που είχαν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα) και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού, την Δευτέρα.

Οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, (Δευτέρα μεσάνυχτα προς Τρίτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.

** Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της εργατικής Πρωτομαγιάς με στάση εργασίας θα έχει και το Τραμ από έναρξη της βάρδιας έως 7:00 π.μ 







* ενημερώθηκε 27/04/17 - 22:11
** ενημερώθηκε 28/04/2017 - 18:10