Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Αντιδρά για τους πλαστικούς οριοδείκτες στην οδό Αθήνας ο Εμπορικός Σύλλογος Κορυδαλλού



Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Δήμο Κορυδαλλού ύστερα από κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου των καταστημάτων Κορυδαλλού ο οποίος αντιδρά στην τοποθέτηση πλαστικών οριοδεικτών επί της οδού Αθηνάς. 


Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Γουρδομιχάλης και Χριστοφόριδης Δημήτρης, ο Διοικητής της τροχαίας Κορυδαλλού, εκπρόσωποι του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορυδαλλού και καταστηματάρχες της περιοχής. 

Από το προεδρείο του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ,  παρευρέθηκαν οι συνδικαλιστές Παναγιώτης Κατσιάδας και ο Κυριάκος Κωστάκος, αλλά και συνάδελφοι οδηγοί.


Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου έθεσε θέμα για αφαίρεση των πλαστικών οριοδεικτών επί της οδού Αθηνάς τα οποία είχαν τοποθετηθεί προσφάτως και να μην συνεχιστεί η τοποθέτηση στο υπόλοιπο κομμάτι της οδού Αθηνάς, διότι αντιμετωπίζουν προβλήματα στα καταστήματά τους.

Οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ έθεσαν το σοβαρό πρόβλημα που υπήρχε εδώ και δεκαετίες με την παράνομη στάθμευση που ανάγκαζε τους οδηγούς να κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κατεύθυνσης και ότι με το μέτρο αυτό το φαινόμενο έχει εξαλειφθεί. Ενώ κατέθεσαν και δικαστικές αποφάσεις για ποινικές διώξεις εναντίον συναδέλφων που είχαν παραβιάσει την διπλή διαχωριστικη γραμμή.


Με την σειρά του ο Διοικητής της τροχαίας με παρέμβασή του δήλωσε ότι οι πλαστικοί οριοδείκτες είναι η καλύτερη λύση καθώς λόγω έλλειψης προσωπικού αδυνατεί να αστυνομεύσει την συγκεκριμένη οδό.

Στην πορεία της συζήτησης πείστηκαν όλοι ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, ενώ σε συνέχεια του διαλόγου οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ τους ενημέρωσαν ότι αν σε περίπτωση που βγει έστω και ένα κολονάκι και δεν συνεχιστεί το έργο μέχρι το Περιβολάκι θα αναγκαστούν να τροποποιήσουν τις διερχομενες γραμμές.

Ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης δεσμεύτηκε ότι θα τηρήσει την συμφωνία με το προεδρείο του συνδικάτου και η τοποθέτηση των πλαστικών οριοδεικτών θα συνεχιστεί όπως είχαν συμφωνήσει. 

citybusdrivers