Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Άγνωστοι κατέστρεψαν ακυρωτικά μηχανήματα σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ στη γραμμή 608 [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Άγνωστοι κατέστρεψαν ακυρωτικά μηχανήματα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ της γραμμής 608  σήμερα το μεσημέρι χωρίς να τους καταλάβει κανείς.


Νέο τρόπο έχουν βρει οι άγνωστοι, εντελώς αθόρυβο, για να καταστρέφουν τα ακυρωτικά μηχανήματα καθώς με ειδικό εργαλείο (πιθανόν ηλεκτρικό κατσαβίδι) τα τρυπούν σε συγκεκριμένο σημείο στο οποίο πιθανότατα γνωρίζουν ότι το μηχάνημα καταστρέφεται, ενώ στα παλιά ακυρωτικά μηχανήματα με κοφτάκι κόβουν τα καλώδια

Σύμφωνα με πληροφορίες μία μικρή τρυπούλα είχαν τα μηχανήματα που κατέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 οι άγνωστοι, οι οποίοι μπήκαν ως επιβάτες σε λεωφορεία της λεωφορειακής γραμμής 608 τα οποία κινούνταν προς το τέρμα της γραμμής στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Λίγες στάσεις πριν το τέρμα πιθανολογείται να κατέστρεψαν τα ακυρωτικά μηχανήματα οι δράστες με τον παραπάνω τρόπο καθώς οι οδηγοί είδαν τις ενδείξεις από τα μηχανήματα να παρουσιάζουν βλάβη. Τα δύο λεωφορεία τα οποία υπέστησαν φθορές κατευθύνονταν διαδοχικά σε απόσταση λίγων λεπτών το ένα από το άλλο προς το τέρμα της συγκεκριμένης γραμμής.



Το αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών ήταν η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού καθώς αυτά τα οχήματα έλειψαν από την δρομολόγηση για περίπου 3 ώρες μέχρι να αντικατασταθούν.

Οι οδηγοί των οχημάτων διαπίστωσαν στο τέρμα της γραμμής την φθορά των ακυρωτικών, όπου κάλεσαν την αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος και κατόπιν απέσυραν τα οχήματα στο αμαξοστάσιο για να αντικατασταθούν.





Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από  παλαιότερες επιθέσεις σε λεωφορεία όπου οι άγνωστοι είχαν αφήσει εντός των λεωφορείων και φυλλάδια για  <<Ελεύθερες Μετακινήσεις για Όλους >>




   

citybusdrivers