Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Τοποθετήθηκε το στέγαστρο στο Τέρμα της γραμμής 237 ... ενώ κάποιοι επανειλημμένως σπάνε το πλαίσιο της στάσης




Πριν ένα χρόνο είχε γίνει προσπάθεια του Δήμου Ηλιούπολης για μεταφορά του Τέρματος της γραμμής 237 όπου το στέγαστρο της στάσης είχε μεταφερθεί στο νέο σημείο που επρόκειτο να γίνει το νέο τέρμα της γραμμής!  Τελικά λόγω αντιδράσεων από πολίτες του Δήμου, αυτό δεν έγινε.



Αντί λοιπόν οι αρμόδιοι οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον πολίτη - επιβάτη, να μεταφέρουν ξανά το στέγαστρο στην αρχική του θέση το παράτησαν εκεί και έτσι το Τέρμα έμεινε αρκετό καιρό χωρίς στέγαστρο με αποτέλεσμα οι επιβάτες να περιμένουν πολλές φορές στη βροχή ή και να βρίσκουν κάποια σημεία εκτός στάσης ώστε να προφυλαχθούν από αυτή.





Τελικά μετά από αλλεπάλληλες αναφορές οδηγών, τον προηγούμενο μήνα επανατοποθετήθηκε νέο στέγαστρο στο Τέρμα, αν και κατά την γνώμη μας σε Αφετηρίες και Τέρματα θα πρέπει να τοποθετηθούν στέγαστρα ( άλλου τύπου, κλειστά ) στα οποία θα μπορούν οι επιβάτες να προφυλάσσονται από τις καιρικές συνθήκες.




Στην συγκεκριμένη γραμμή είχαμε παρατηρήσει και κάτι άλλο, το πλαίσιο της στάσης που αναγράφονται οι λεωφορειακές γραμμές είχε βρεθεί μέσα στο φρεάτιο δίπλα στην στάση ... το οποίο τοποθετήθηκε εκ νέου. 
Λίγους μήνες μετά ξαναβρίσκουμε το πλαίσιο σπασμένο και πεταμένο στο πλάι της στάσης.
Φυσικά και δεν θεωρούμε ότι το πήρε ο αέρας   ...
Τελικά οι ίδιοι οι πολίτες σέβονται την δημόσια περιουσία ? 









citybusdrivers