Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Πρωινή επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της Ο.ΣΥ στην Π. Ράλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης«Η Ελλάδα που ξυπνά νωρίς αξίζει κάτι καλύτερο» γράφει σε μήνυμά του στο Twitter o Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας


Ξαφνική επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ έκανε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις και να μιλήσει με τους εργαζόμενους. 

«Η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς. Η παραγωγική, η δημιουργική, η σκληρά εργαζόμενη Ελλάδα. Αυτή μας εμπνέει» γράφει σε μήνυμά του στο twitter o κ. Μητσοτάκης ο οποίος έκανε την επίσκεψη στον συγκεκριμένο χώρο μακριά από τις κάμερες και χωρίς την παρουσία των δημοσιογράφων.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ μίλησε με αρκετούς από τους εργαζόμενους, από οδηγούς μέχρι διοικητικό προσωπικό, και έμαθε από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα της εργασίας τους.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τοποθετήθηκε ξεκάθαρα υπέρ της ανάγκης υποστήριξης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών. 

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το αμαξοστάσιο των Ο.ΣΥ. και να συζητήσω με τους εργαζόμενους για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι αστικές συγκοινωνίες. Προβλήματα τα οποία σε μεγάλο βαθμό είναι αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά άστοχης κυβερνητικής πολιτικής, η οποία επιβάρυνε οικονομικά τις εταιρείες, αύξησε την εισιτηριοδιαφυγή και τελικά βέβαια αύξησε και το εισιτήριο. 

Μια επιβάρυνση την οποία πληρώνουν κατ' εξοχήν οι ασθενέστεροι Έλληνες.

Εμείς είχαμε αποδείξει επί των δικών μας ημερών ότι σε συνεννόηση με τους εργαζομένους υπάρχει προοπτική ουσιαστικής εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών, με βελτίωση του παρεχόμενου έργου, μείωση της επιβάρυνσης για τους πολίτες και καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα τελικά για τον Έλληνα φορολογούμενο. 

Η πολιτική αυτή  εγκαταλείφτηκε τελείως στο πλαίσιο του εύκολου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι αστικές συγκοινωνίες αποδεικνύουν στην πράξη την αποτυχία της Κυβέρνησης σε ένα κρίσιμο τομέα, σε έναν τομέα που αφορά εκατομμύρια συμπολίτες μας οι οποίοι μεταφέρονται με τα λεωφορεία καθημερινά και οι οποίοι δυστυχώς καλούνται να πληρώσουν οι ίδιοι το βάρος μιας αποτυχημένης πολιτικής».

Πηγή