Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Λεωφορεία της ΟΣΥ, εγκλωβίστηκαν λόγω διαμαρτυρίας ... έξω από τη ΒουλήΗ απόφαση των καθαριστριών σε δημόσια σχολεία να κλείσουν αιφνιδιαστικά τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας χθες και στα δύο της ρεύματα κυκλοφορίας, στο πλαίσιο της κινητοποίησής τους έξω από τη Βουλή προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία αλλά και ταλαιπωρία για οδηγούς και επιβάτες σε λεωφορεία της ΟΣΥ.


Ειδικότερα, τουλάχιστον επτά λεωφορεία εγκλωβίστηκαν για κάποια ώρα στην οδό Ακαδημίας στη συμβολή με τη Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς και ορισμένα Ι.Χ. 

Ορισμένοι επιβάτες λεωφορείων περίμεναν μέσα στα οχήματα να ανοίξει ο δρόμος, ενώ άλλα λεωφορεία άδειασαν τον κόσμο που μετέφεραν.

Οι καθαρίστριες έκλεισαν αιφνιδιαστικά τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς είχαν ζητήσει να δουν τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, αλλά δεν είχαν λάβει κάποια απάντηση. 

Το σχόλιο του trolleatzi

Στα αξιοπερίεργα είναι ότι δεν εγκλωβίστηκε κανένα τρόλλεϋ, όλοι ξέρουμε ότι τα τρόλλεϋ λόγω κεραιών είναι δυσκίνητα, πως λοιπόν εγκλωβίστηκαν τα λεωφορεία και όχι τα τρόλλεϋ; 

Μήπως θα πρέπει οι ιθύνοντες της ΟΣΥ, να το ψάξουν λίγο το θέμα... 

Τι ζητάω και 'γω τώρα, είναι πιο σημαντικό να ασχολούνται στο πως θα τιμωρήσουν τους οδηγούς για πειθαρχικά παραπτώματα, από το να βελτιώσουν το συγκοινωνιακό έργο!!! 


Το σχόλιό μας 

Έτσι είναι trolleatzi, σε έκτακτες περιπτώσεις, τα λεωφορεία όταν βρουν εμπόδιο ενημερώνουν οι οδηγοί τους σταθμάρχες, εκτός αν τύχει και βρεθεί κανένας επόπτης των τρόλεϊ  και ειδοποιήσει και εμάς και αυτό δεν έχει γίνει μία φορά αλλά πάρα πολλές φορές, έχουμε δει επόπτες των τρόλεϊ αλλά δεν έχουμε δει επόπτες των λεωφορείων ... μα που τους έχουν ?   ... έχουν ?   

Βλέπεις  συνάδελφε ... της νύχτας τα καμώματα δεν τους αφήνουν να ασχοληθούν με αυτά  ... εμείς τους επόπτες τους έχουμε σε αναμονή να τους κάνουμε υποδιευθυντές κίνησης  !!! ➥

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο newsbeast.gr