Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Στέγαστρα στάσεων ΄΄ τσαντίρια ΄΄ στην διαδρομή προς Σαρωνίδα


Σε λίγο αρχίζει η τουριστική περίοδος και σε περιοχές όπως την Βάρκιζα μέχρι και Σαρωνίδα η εικόνα των στεγάστρων των στάσεων του ΟΑΣΑ είναι απελπιστική.

Εγκαταλειμμένα τα στέγαστρα στην πλειοψηφία τους στην διαδρομή από Βάρκιζα έως Σαρωνίδα, όπου εκτελείται το δρομολόγιο της λεωφορειακής γραμμής του ΟΑΣΑ 122 ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΣΑΡΩΝΙΔΑ το οποίο μεταφέρει χιλιάδες κόσμο καθημερινά κατά την έναρξη της τουριστικής περιόδου. 

Όπως βλέπουμε στις εικόνες αρκετά είναι τα σκουριασμένα στέγαστρα ενώ σε μερικά από αυτά οι ίδιοι οι επιβάτες έχουν βρει διάφορους τρόπους όπως το να τα σκεπάσουν με νάιλον θερμοκηπίου για να προφυλαχθούν από τις καιρικές συνθήκες και με τον καιρό τα νάιλον αυτά να κρέμονται δημιουργώντας εικόνες ντροπής για μία τουριστική περιοχή όπως η συγκεκριμένη.
Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι όταν υπάρχει διαφήμιση πάνω στα στέγαστρα, αυτά είναι αρκετά προσεγμένα και κοσμούν το σημείο της στάσης, όμως αυτά είναι μόλις 3-4 καθ όλη τη διαδρομή από Βάρκιζα και μετά και σε συγκεκριμένα κεντρικά σημεία λόγο της διαφήμισης φυσικά.
Ίσως ο ΟΑΣΑ θα πρέπει να ελέγχει περισσότερο τα σημεία των στάσεων για τα στέγαστρα που τοποθετούνται από άλλους φορείς ή οργανισμούς και να φροντίσει να υπάρχει διαφήμιση ώστε τα σημεία των στάσεων και τα στέγαστρα να αυτοσυντηρούνται αλλά και υπάρχουν επιπλέον έσοδα για τον οργανισμό και να μην έχουμε αυτές τις εικόνες που βλέπουμε καθημερινά.  





citybusdrivers