Τροποποιήσεις λεωφ. γραμμών Α8 και 642 λόγω 28ης Οκτωβρίου


Ο Ο.Α.Σ.Α ανακοινώνει  : τροποποιούμε μερικά για την Παρασκευή 28/10/2016 και από τις 08.00 π.μ έως και τις 13.00μ.μ την διαδρομή των  λεωφ. γραμμών Α8 και 642 ως εξής :

Λεωφορειακή γραμμή Α8:

Διαδρομή από αφετηρία
Από Λεωφ. Ηρακλείου, αριστερά Αττικής, δεξιά Αγ. Νεκταρίου, δεξιά Δρυάδων, αριστερά Λεωφ. Ηρακλείου, συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή από τέρμα
Από Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Δρυάδων, αριστερά Αγ. Νεκταρίου, αριστερά Ιφιγενείας, δεξιά Λεωφ. Ηρακλείου, συνέχεια κανονικά.

Λεωφορειακή γραμμή 642:

Διαδρομή από τέρμα
Από την οδό Πλαπούτα, αριστερά Πευκών, δεξιά Κρήτης, αριστερά Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Δρυάδων, αριστ. Αγίου Νεκταρίου, αριστ. Ιφιγενείας, Μελίνας Μερκούρη, Πλ. 28ης Οκτωβρίου (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

Στάσεις που εγκαταλείπονται

Στην προς Μαρούσι κατεύθυνση:

1)Στάση με την ονομασία «ΑΣΤΕΡΙΑ» επί της Λεωφόρου Ηρακλείου και μεταξύ των οδών Κουντουριώτου και Πολυτεχνείου, για την λεωφορειακή γραμμή Α8.

2) Στάση με την ονομασία «2η ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» επί της Λεωφόρου Ηρακλείου και μεταξύ των οδών Χρυσανθέμων και Εν. Δελφών, για την λεωφορειακή γραμμή Α8.

Στην προς Αθήνα  κατεύθυνση:
              
1) Στάση με την ονομασία «2η ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» επί της Λεωφόρου Ηρακλείου και μεταξύ των οδών Δρυάδων και Δελφών,  για την λεωφορειακή γραμμή Α8.


2) Στάση με την ονομασία «ΑΣΤΕΡΙΑ» επί της Λεωφόρου Ηρακλείου και μεταξύ των οδών Σαλαμίνος και Ζέφυρου, για τις λεωφορειακές  γραμμές Α8 και 642.

ΠΗΓΗ : ΟΑΣΑ