Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Δευτέρα 15/5 δικάζονται Κτελατζήδες που επιχείρησαν να σπάσουν την απεργία του ΣυνδικάτουΤην Δευτέρα 15/5 στις 9:00 το πρωί, δικάζεται στο Β’ Μονομελές του Πλημμελειοδικείου Αθηνών (κτήριο 8, αίθουσα 1) η υπόθεση του ιδιοκτήτη ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγια προς το αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια απεργίας του συνδικάτου μας το 2011*. 


Τον απεργοσπάστη – Κτελατζή που έκανε πειρατικά δρομολόγια είχε πιάσει επ’ αυτοφώρω ο εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Παρέμβασης στο ΔΣ του Συνδικάτου μας Α. Κασιμέρης, ο οποίος τον εμπόδισε να συνεχίσει τα δρομολόγια και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Η αστυνομία συνέλαβε τον απεργοσπάστη και τον οδήγησε στο τμήμα όπου κατατέθηκε μήνυση εναντίον του.


Συνάδελφοι οι απεργοσπάστες και όσοι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν μέσα από τους αγώνες των εργαζομένων στις συγκοινωνίες δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητοι. Η Ανεξάρτητη Παρέμβαση θα είναι την Δευτέρα στα δικαστήρια για να διασφαλίσει ακριβώς αυτό! Ότι κανείς δεν παίζει με τους αγώνες μας. Όποιος συνάδελφος έχει τη δυνατότητα να έρθει τη Δευτέρα στην δίκη να επικοινωνήσει μαζί μας στο 350463-6972050463