Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Ατιμώρητος ο δράστης της κλοπής των 120.000€ τον Ιούνη του ’10 !!!


Τον Ιούνη του ’10 120000€ εκλάπησαν από το χρηματοκιβώτιο της ΟΣΥ 
στην οδό Παρνασσού 6 στου Ρέντη. 

Μετα από 6 έτη, ο Διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ κύριος Αναγνωστόπουλος, μας ανακοίνωσε σήμερα στη συνάντηση με την ΑΠ ότι η υπόθεση έκλεισε οριστικά, χωρίς να βρεθούν οι δράστες, όπως του απάντησε η εισαγγελία Πειραιά που είχε αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης. 
Σύμφωνα με τότε δημοσιεύματα η κλοπή* έγινε χωρίς να υπάρχει παραβίαση του χρηματοκιβωτίου, δηλ από άτομο που γνώριζε τη λειτουργεία του.

Επίσης με τα ίδια δημοσιεύματα φωτογραφίζονταν συγκεκριμένος υπάλληλος ως ο δράστης της κλοπής (αναφέρονταν μάλιστα και ομολογία!), χωρίς όμως να αποδειχθεί κάτι αφού η τότε διοίκηση Καραγιαννόπουλου δεν κίνησε καμία διαδικασία! Σε μια τόσο σοβαρή περίπτωση δεν έγινε ούτε Διοικητική εξέταση, ούτε καν «κλήση» δεν κόπηκε! 


Κατά μια διαβολική σύμπτωση δεν βρέθηκαν ούτε οι δίσκοι καταγραφής των καμερών παρακολούθησης του χώρου που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο εκείνο το τριήμερο (5-7 Ιούνη).


Είναι κοινό μυστικό ότι η σαπίλα, η σύψη και η ατιμωρησία είναι καθεστώς εδώ και χρόνια για συγκεκριμένες κλίκες στην ΕΘΕΛ (σήμερα ΟΣΥ). Γνωρίζαμε και βλέπαμε ότι οι πολιτικές ηγεσίες των περασμένων δεκαετιών ενεθάρρυναν και ευλογούσαν ενίοτε όλο αυτό τον βούρκο. 
Πιστεύαμε ότι η κάλυψη των Καραγιαννόπουλου-Οικονόμου θα έπαιρνε τέλος και θα έπεφτε φως σε πολλές περιπτώσεις που ζητούσαν ενόχους αλλά μέχρι στιγμής υπήρχαν μόνο θύματα. 

Δυστυχώς το εξοργιστικό σήμερα δεν ήταν τόσο το πόρισμα μιας διεφθαρμένης εξουσίας. 

Ήταν αυτό το «δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν από δω και πέρα τι γίνεται» του Αναγνωστόπουλου προφανώς επηρεασμένος από το «ξεμπερδεύουμε με το παλιό-κερδίζουμε το αύριο» του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η νέα διοίκηση των Αναγνωστόπουλου-Γεωργίου δείχνει να συμβιβάζεται με παθογένειες και αποφεύγει κάθε σύγκρουση είτε αυτό λέγεται διοικητικό-συνδικαλιστικό κατεστημένο,  είτε διαλεύκανση πράξεων του κοινού ποινικού δικαίου όπως αυτή της κλοπής τον Ιούνη του ´10. 

Η στάση τους δημιουργεί επιπρόσθετα ερωτηματικά αφού το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε αποκατάσταση υπαλλήλων με σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα και για τα οποία οι διοικήσεις του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τους κάλυπταν προκλητικά.**